ot6

Čemu ovakav naslov? 2 lijepa i jedan tužni događaj u samo jednom danu, zato takav naslov…..

  1. U nedjelju 15.04.2018. godine domaćin otvorenja moto sezone Vukovarsko srijemske županije je bio MK Cvelf Gunja. Okupljanje je bilo od 9:00-10:00 u Rajevom Selu, ispred Pigine kuće kod MK Paklena braća Rajevo Selo. Ruta kretanja brojnog moto defilea bila je: Rajevo Selo, Posavski Podgajci, Bošnjaci, Županja, Gradište, Cerna, Andrijaševci, Rokovci, Vinkovci, Jarmina, Gaboš, Ostrovo, Nuštar, Marinci, Bogdanovci, Vukovar, Negoslavci, Svinjarevci, Slakovci, Srijemske Laze, Jankovci, Mirkovci, Privlaka, Otok, Vrbanja, Drenovci, Gunja (završnica). Organizirana stajanja u Vinkovcima (UHBM) i Vukovaru (MK Vukovar) radi okrjepe puno su pomogla. Obzirom da smo kretali iz Vukovara i izdvajali se u Oroliku radi  časne obaveze odlaska kod štićenika Ivana, pa dodatnih obaveza do povratka kućama, umjesto 150+ km kolika je bila ruta, naša ruta iznosila je 337 km….

ot7

 


2. Dana 15. travnja 2018. godine prilikom vožnje na cesti Rokovci-Vinkovci, u defileu za otvorenje moto sezone Vukovarsko srijemske županije u predjelu od Rokovaca prema Vinkovcima, negdje kod aero kluba “Vrabac”, članu moto kluba “Golubica” Vukovar Ivica Jurčan Jurke sa zadnjeg dijela trikea odlomio se stalak sa našom svečanom službenom klupskom zastavom. Iza je bilo minimalno još 20-30 motora, neki od vozača su vidjeli ali se nisu zaustavljali pokupiti je.

Po dolasku u Vinkovce je utvrđen nestanak, saznalo se da je viđena kako je tamo odletila sa trikea, te su prijatelji otišli pretražiti cijelo područje, međutim netko ju je u tih 20-ak minutapokupio i odnio.

Molimo onoga koji ju je eventualno vidio, našao i pokupio da je vrati Moto klubu “Golubica” Vukovar, obzirom da pripada u imovinu udruge. Također molimo, ako ju je netko našao i pokupio a da nije motociklist da se javi članovima kluba radi preuzimanja, ili ako je vidio tko ju je našao ili ju vidi negdje. Nećemo ostati dužni.

Svečana službena klupska zastava je izrađena vezom  na dvostranoj crnoj debeloj svili, sa resicama i veličine je 40×60 cm. Na njoj je grb našeg MK.

Molim da podijelite ovu obavijest ili pitate članove svojih klubova.

Hvala unaprijed!


3. Najljepši dio dana je bila čast koja nam je ukazana pozivom da budemo gosti našem štićeniku, prvopričesniku Ivanu. Radi toga smo napustili moto defile u Oroliku pa zavrnuli ulijevo u Podgrađe :-), pa nažalost nismo stigli na završnicu kod MK Cvelf Gunja, kojima se ispričavamo jer znamo da su fenomenalni domaćini ali ovo nismo smjeli propustiti.

O Ivanu smo ovdje već pisali, možete pročitati na ovom linku i na ovom linku.

Normalno, u goste za ovakvu prilike se ne ide bez poklona, tako da smo ostavili poklon, za koji najiskrenije zahvaljujemo firmi Certifikat d.o.o., koja nas podržava u našim humanitarnim akcijama.

logo_kontakt

Otvorenje moto sezone VSŽ, kod Ivana i tražimo zastavu