7-vukovarski-motomrazoviU petak, 16.prosinca 2016.godine u organizaciji SMK “Golubica” i prijateljskih klubova po sedmi (slovima :7) put održat će se već tradicionalni “Vukovarski motomrazovi”. Cilj ove akcije je uveseliti naše male prijatelje, a posebno one kojima je najpotrebnije, te im približiti Duh Božića kako bi i oni osjetili Isusov dolazak.

Kolona motocikala i pratećih vozila 7. Vukovarskih motomrazova-2016, kretala bi se po slijedećem rasporedu u petak, dana 16.12.2016. godine:

08,30-09,00 okupljanje na ranču Željka Čorka, Lipovački put 1
09,05 – posjet Uzosio „Golubica“ – Kolodvorska 18 – zadržavanje oko 30 minuta
09,35 – posjet Udruzi „Leptirići“ B. Naselje, Velebitska ulica 16B – zadržavanje oko 30 minuta
09,50-09,55 – stajanje ispred OŠ Blage Zadre
10,05 – posjet Odjelu pedijatrije OB Vukovar (zadržavanje 30 minuta)
10,35 – posjet Školi za djecu sa posebnim potrebama Antun Matoš Zlatko, Petra Preradovića 40 – zadržavanje oko 30 minuta
11,05 – posjet Udruzi “Iskrice”, Ljudevita Gaja 12 – zadržavanje oko 30 minuta
11,35 – odlazak u centar grada na Trg dr. Franje Tuđmana kod Poglavarstva – zadržavanje oko 45 minuta, druženje sa građanima na trgu i Božićnom sajmu
12,30 – polazak za centar Bogdanovaca
13,00 – podjela paketića u Bogdanovcima

Obzirom na dosadašnje upite i da izbjegnemo unaprijed probleme u organizaciji, detalji su:

  • u kolonu Vukovarskih motomrazova mogu se priključiti svi na motorima i skuterima, svi su dobrodošli, bez obzira radilo se o MK ili pojedincima, građanima.
  • Kolona će biti predvođena policijom, raspored u koloni je: MK Golubica, MK Vukovar, MK Horny Dedex i MK Veterani (vukovarski moto klubovi i ogranci), ostali MK i pojedinci iza, na kraju policija sa službenim vozilom. Kombiji sa paketićima i vozila po dogovoru.
  • Kape i odijela Djeda Božićnjaka i vrećice za slatkiše osigurava svatko sam za sebe (osim članova SMK GV za koje su osigurana odijela).
  • Poklon paketiće po brojnom stanju za svaku ustanovu iz kombija preuzimaju i dijele isključivo članovi četiri gore navedena moto kluba, dok drugi motomrazovi dijele slatkiše građanima i djeci.
  • Molimo sve koji se priključuju, ukoliko su u mogućnosti, da sa sobom ponesu makar jednu veliku vrećicu bombona ili nešto drugo(mandarine, čoko bananice i slično), za slučaj da ponestane.
  • Pljoske sa čarobnim napitkom poželjne.
  • Molim pojedince koji su prethodne godine bacali slatkiše u vožnji motorima po cesti da to NE ČINE, jer nije ni lijepo ni prikladno.
  • Hrana i piće za sve po završetku je osigurana, zahvalnice za smrzavanje također

Dragi Vukovarci, kada nas vidite, trubite nam i mašite, bude nam manje hladno!

Podijelite objavu ako hoćete :-D.

Hvala i vidimo se, OHOHO-HOOOOOOOO

7. Vukovarski motomrazovi