6. vukovarski motomrazoviBikeri našeg kluba, zajedno sa prijateljima i simpatizerima (drugi vukovarski i vinkovački moto klubovi), zadržavali su se na gradskom trgu i uveseljavali mališane, obišli su Odjel pedijatrije OB Vukovar, Školu za djecu sa posebnim potrebama OŠ Josipa Matoša Vukovar, UZOSIO “Golubica” Vukovar, Udrugu roditelja djece s poteškoćama u razvoju Vukovarski Leptirići, Udrugu Leptirići, Vukovarski božićni sajam i mjesto Bogdanovci. Motorima i odjeveni u Djedove Božićnjake, dijelili smo slatkiše i poklon paketiće za sve korisnike istih ustanova po broju članstva, te vrtić i učenike od 1-4 razreda, uz neizostavno zabavljanje građana, mališana i osoba sa posebnim potrebama

Akcijom “Vukovarski motomrazovi” po 6-ti put, vozeći se motorima po najgorim vremenskim zimskim uvjetima, dokazali smo da želimo i možemo usrećiti sve osobe sa posebnim potrebama ne praveći razlike među njima što se tiče nacionalnosti, vjere, spola i imovinskog stanja, te svima bez zadrške približiti Duh Božića.

Također želimo istaknuti kako je SMK “Golubica” stalna podrška OŠ Josipa Matoša Vukovar i Društva za pomoć mentalno retardiranim osobama “Golubica” Vukovar.

6. vukovarski motomrazovi