Motomrazovi u Vukovaru

Moto klub Golubica iz Vukovara i ove godine je organizirao motomrazeve koji su pred božićne i novogodišnje blagdane posjećivali vukovarske mališane i dijelili im prigodne poklone. Uz bajkere MK Golubice u akciju motomrazeva ove godine priključili su se i članovi Moto kluba Vukovar, Moto kluba Kune, Moto kluba Horny Dedex i Moto kluba Gladijatori iz Vinkovaca.

– Željeli smo na ovaj način razveseliti malo mališane i predstojeći Božić i Novu godinu im uljepšati. Osigurali smo im prigodne paketiće i slatkiše, a dodatni ugođaj su im i motori i motomrazevi, Posjećujemo i razne udruge koje rade s djecom s posebnim potrebama. Njima je nezaboravan doživljaj kad vide motomrazove i motore, rekao je predsjednik MK Golubica Nenad Barinić.
Tijekom današnjeg dana motomrazevi su posjetili udruge Golubica i Vukovarski leptirići, djecu u Školi za djecu s posebnim potrebama Antuna Matoša, Odjel pedijatrije vukovarske bolnice, a upriličili su i posjetu središnjem vukovarskom trgu gdje su se družili s djecom. Osigurano je i oko 130 dječjih paketića kao i razni slatkiši.

– Želimo zahvaliti svima koji su nam pomogli kako bi održali ovu akciju. Obratili smo se s molbom na niz adresa, ali od mnogih nismo niti dobili odgovore. Dio sredstava smo osigurali i mi sami članovi moto klubova koji su se uključili u akciju, rekao je Barinić.

Unatoč svim teškoćama u MK Golubica i za sljedeću godinu najavljuju novu posjetu motomrazeva. Kažu kako će opet zatražiti pomoć na više adresa, a ako to ne urodi plodom da će ponovno potrebna sredstva osigurati iz vlastitih džepova.

Večernji list – link na članak

Motomrazovi u Vukovaru 2013.