Tri moto kluba iz Vukovara su u petak, 10 veljače ove godine u prostorijama Moto kluba „Vukovar“ u Vukovaru organizirala humanitarnu akciju – humanitarni turnir u kartanju (beli) za teško oboljelu dvogodišnju djevojčicu Donnu Rohaček iz Cerne. Kako su liječenje i smještaj roditelja u Zagrebu skupi, moto klubovi iz Vukovara: Moto klub „Vukovar“, Sportski moto klub „Golubica“ Vukovar i Moto klub „Veterani“ Croatia, organizirali su Humanitarni turnir u beli za Donu Rohaček.  Donna je rođena 20.10.2014.godine,u 25. tjednu trudnoće, sa nekoliko dijagnoza i nekoliko operacija u bolnici se godinu dana borila za život. Nakon izlaska iz bolnice godinu dana je bila kući,da bi joj u rujnu 2016.godine dijagnosticirali Hepatoblastom ili tumor jetre i od tada se ona i njeni roditelji nalaze u Zagrebu gdje je ona na liječenju i učestalim kemoterapijama.

 

Na turniru su sudjelovali bajkeri iz više klubova kao i svi građani dobra srca a sav prikupljeni prilog i donacije dostavljeni su maloj Donni i roditeljima.

 

Prvo mjesto u kartanju osvojila je ekipa “Tvrtko” koju su činili Marko Tadić i Zlatko Gelemanović, dok su drugo i treće mjesto osvojile ekipe “OPG Drmić (Mario i Nikola Jurković) i “OPG Anđelić” iz Tovarnika. Ukupno se prijavilo 28 ekipa, a za sve natjecatelje i posjetitelje koji su iskazali humanost osiguran je besplatan čobanac.

 

Ekipe: MK “Vukovar”, Sportski moto klub “Golubica”, MK “Veterani Croatia”, MK “Veterani Posavine”, MK “Horny Dedex”, “Biker Radio”, OPG “Anđelić Tovarnik”, OPG “Drmić”, caffe bar “Notturno” iz Tovarnika, caffe bar “BIM” iz Lovasa, Emzo Željko Majetić, UDHOS “Vukovar”, Obrt “032”, Dom za stare i nemoćne “Magnolia” iz Vukovara, Tvrtko, A je to, Šaranaši, Incolor, DVD “Lovas”, , Telići i Vito Župa.

6

 

 

HUMANITARNI TURNIR U BELI ZA DONNU ROHAČEK